2012. február 21., kedd

Lindt Lindor 337g - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A Lindor csokigolyó titkos recept alapján készült el először 1949-ben, s bár folyamatosan finomítanak rajta, az eredeti recept alapvetően nem változott. A Lindor golyók lágy csokoládérétege valódi svájci csokoládét ölel körül. A Lindt csokoládé iránti szenvedélye ihlette később az étcsokis, a fehércsokis és a mogyorós Lindor golyókat is.
A Lindt svájci Csokoládé Mestere nemcsak a tartalomra figyel, de a külcsínre is. Mióta Lindor csokigolyó létezik, szebbnél szebb, új kreációk születnek - köztük talán a legszebb édes ajándék Valentin napra a piros Lindt Swarovski szív, valódi Swarovski kristályokkal; a kisebb kiszerelésű piros Lindor fém szív is kedves és méltó ajándék szeretteinknek. Férfiaknak vagy az étcsoki kedvelőinek gyönyörű, elegáns, fekete változatban is kapható kis és nagy kiszerelésben egyaránt. A legnépszerűbb Lindor termék a 200g kiszerelésű Lindor desszert, amely háromféle ízben kapható: tejcsokis, 60%-os étcsokis és vegyes kiszerelésben.
A Lindor csokigolyó töretlen népszerűségét leginkább talán annak a különleges élménynek köszönheti, amit a kemény, roppanó csokihéj és a lágy, krémes töltelék izgalmas kettőse jelent. A Lindt igazi szakértője ennek – nem csoda, hisz éppen a Lindt egyik Csokoládé Nagymestere, bizonyos Rodolphe Lindt találta fel magát a conching eljárást, a csokoládégyártás talán legfontosabb részfolyamatát. Ma már világszerte milliók ajándékozzák meg kedvesüket - többek között - Lindor csokigolyóval Valentin napra, egy remek vacsora megkoronázásaként vagy egyszerűen egy hirtelen ötlettől vezérelve.
 


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 08:12
. Lindt Lindor 337g - Jelenlegi ára: 2 000 Ft