2011. december 29., csütörtök

Baba IQ - Szavak Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal
Az első szó mérföldkő a babák életében. Születésüktől kezdve több hónapon át készülnek rá, ízlelgetik, formálják, hogy végül elinduljon a csoda: a szóbeli kommunikáció a gyermek és a környezetében élők között. Az első szó után már könnyedén jön a többi, majd kisebb mondatok következnek, melyekből kialakulnak a beszélgetések. Ebben a folyamatban segít a Szavak című DVD, a Baba IQ filmsorozatunk egyik tagja.
Két kis mese figura, Baba I és Baba Q, a ránk mosolygó gyerekek és mindennapi játékaik, a csodálatos színek és a hihetetlen formavilág ad újabb és újabb ötleteket a baba és a szülő közötti beszélgetésre, mindez könnyed, játékos zene kíséretében. Az így kialakuló kommunikáció élmény Önnek és gyermekének.
A Baba IQ sorozatról
Filmsorozatunk célja, hogy segítse a szülőket gyermekük intelligenciájának fejlesztésében. A Baba IQ vizuális és zenei élményt nyújt, beszélgetésre ösztönöz, a bennünket körülölelő világ megértéséhez járul hozzá. Az egyes filmek egy-egy adott témát körüljárva számtalan lehetőséget biztosítanak az anyukáknak és az apukáknak arra, hogy több nézőpontból mutassák be gyermeküknek környezetüket, illetve az emberi érzéseket és kapcsolatokat. Ennek köszönhetően a DVD-k elősegítik a korai, kétirányú kommunikáció kialakulását és arra ösztönzik a gyermeket, hogy lásson, gondolkozzon, reagáljon és válaszoljon. A baba és a felnőtt közötti folyamatos párbeszédet kisebb szünetek segítik, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés. A képek, az érdekes animációk és a kellemes zene segítségével a Baba IQ biztosítja Önnek és gyermekének a meghitt beszélgetések és az együtt tanulás élményét.
Használják együtt a képzelet szárnyait és fedezzék fel a világot gyermekükkel!



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2012-01-02 13:18
. Baba IQ - Szavak Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft